Casa Victoria, Ingrediente, Retete

Tort Marrakech – Tort cu cirese amare

casa_victoria_tort_cirese_amare

Cea mai recenta creatie a noastra tocmai a primit nume, Tort Marrakech. Este un omagiu adus cireselor amare, un fruct nu atat de popular pe cat ar trebui sa fie, daca tinem cont cat este de gustos.

Asa dar, hai sa facem cunostinta cu acest nou tort cu adevarat special. Avem blaturi de cacao cu unt, realizate cu singura cacao de origine din lume, Van Houten Red Cameroon, insiropate cu lichior de cirese amare Maraschino,  mousse de ciocolata Cacao Barry, mousse de ciocolata alba Cacao Barry in care am inserat cirese Maraschino Luxardo, 2 straturi de confit de cirese amare realizat la noi in laborator  si un strat de creme brulee. Am desavarsit totul cu o glazura de ciocolata pe care apoi am imbracat-o in “tuburi” de ciocolata. Tusa finala este reprezentata de decorul cu macarons si cirese cu codita:)

Ne place sa inovam, sa inventam tot timpul retete noi si astfel am creat si acest nou tort. Asa dar, am achizitionat ciresele amare de la un producator local si imediat cum am ajuns cu ele in laborator ne-am pus priceperea si imaginatia la treaba pentru a le introduce intr-o reteta noua, cu care sa iesim din tipare. Dorinta noastra este sa va oferim cele mai bune produse de cofetarie si pentru asta lucram in fiecare zi cu cea mai mare pasiune pentru meserie. Va oferim produse creatie proprie, retete la care lucram foarte mult inainte de a le pune in vitrina spre vanzare.

Tortul Marrakech este realizat exclusiv la noi in laborator iar reteta ne apartine 100%. Este o creatie unica la care lucram de ceva timp si de care suntem foarte mandri. Abia asteptam sa aflam si parerile voastre.

casa_victoria_cirese_amare

Confit de cirese amare

casa_victoria_cirese_amare

Cires de peste 60 de ani plin cu cirese amare, in asteptarea de a fi culese si asezate in tortul Marrakech

casa_victoria_tort_cirese_amare

Tortul Marrakech pregatit sa vina la voi:)

Cum se comanda si unde il gasiti?

Pentru comanda acestui tort ne puteti suna la 0726386971 si il puteti rezerva pentru oricare dintre cele 3 magazine ale noastre:

 • bd Laminorului nr 107, zona Bucurestii Noi
 • bd Ion Mihalache nr 233, zona Piata Domenii
 • bd Ion Mihalache nr 47-49, zona Piata 1 Mai

In curand va fi disponibil si pentru comanda online direct din site.

casa_victoria_laminorului

Magazin Laminorului

casa_victoria_domenii

Magazin Domenii

casa_victoria_1mai

Magazin 1 Mai

One thought on “Tort Marrakech – Tort cu cirese amare

 1. Sorina spune:

  BRAVO!
  Ne dorim cat mai multi specialisti ca d-voastra in toate domeniile.
  Daca toti profesionistii/specialistii ar pune atata suflet/pasiune in crearea produselor si le-ar promova cu atata entuziasm totul ar fi mai bun, ar merge mai bine…
  Sunt sigura ca acest nou tort este pe atat de bun, pe cat de apetisant arata 😋
  Succes si in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *