Sambata dimineata a inceput targul de patiserie, paine si ciocolata de la Paris, Europain 2018. Este un targ care aduce la un loc producatori de utilaje, materie prima sau ambalaje din domeniul alimentar de cofetarie, patiserie si bulangerie.
Asa dar la 7:30 am iesit din casa si am luat drumul targului. Dupa 3 ore si jumatate, 2 autobuze si 1 tren, am ajuns:)
Targul a inceput ieri (sambata 03.02.108) si tine pana marti (06.02.2018) cu un program de la 9:30 pana la 18:30. Este un targ care se tine din 2 in 2 ani la Paris
La editia din 2016 au participat 679 de expozanti din 25 de tari, 63282 de vizitatori din 137 de tari si 251 de jurnalisti din 92 de tari. In cadrul expozitiei se desfasoara si Campionatele mondiale de Zahar Ars, Ciocolata si Bulangerie cat si campionatul francez al scolilor de patiserie.
In cadrul vizitei pe care am facut-o ieri la targ am discutat cu partenerii nostri internationali, am stabilit legaturi cu viitori furnizori de utilaje si materie prima si am contractat deja utilaje noi, care ne vor fi de mare utilitate in laborator.
Ca in fiecare an si scoala Lenotre are un stand unde isi prezinta programele pentru cei interesati. Reprezentantul de seama al scolii in acest weekend a fost Chef Frederic Bourse, care a stat la dispozitia celor interesati de mai multe detalii.
Mai multe nu am sa va povestesc despre experienta targului, va atasez cateva poze si pot doar sa sper ca la un moment dat vom reusi sa avem si in Romania ceva care sa semene macar cu ce se intampla aici.