Casa Victoria, Lifestyle

Am deschis un magazin nou

Ne apropiem de majorat si am decis sa marcam acest moment important din existenta noastra prin deschiderea unui nou magazin. Sunt aproape 18 de cand Casa Victoria s-a infiintat, intr-un spatiu mic din Bucurestii Noi. Eram atunci o echipa tanara si dornica de afirmare:) Pasiunea pentru prajituri si dorinta de a fi in fiecare zi mai buni ne-au adus la aproape 18 ani distanta in punctul de a deschide cea de-a 3-a locatie. Ne plac prajiturile pe care le facem, punem toata priceperea si energia noastra la munca pentru a obtine cele mai gustoase produse de pe piata si am decis ca ele trebuie sa ajunga la cat mai multi dintre voi!

Asadar la 1 octombrie 2019 ne-am apucat de treaba. Am schimbat pardoseala, am zugravit, am montat lumini, am instalat echipamentele de lucru si pe 29 noiembrie am deschis Casa Victoria 1 Mai.

Dupa 2 luni de munca am reusit sa deschidem un magazin de care suntem foarte incantati si un magazin unde creatiile noastre asteapta semete in vitrine sa fie luate acasa de pasionatii de dulciuri:)  Bineinteles ca este posibil ca unele lucruri sa ne mai fi scapat, insa va asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca intr-un final experienta voastra in magazinele noastre sa fie una placuta si de care sa va aduceti aminte cu placere.

Las aici cateva fotografii care sa va faca “putina” pofta sa ne vizitati:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *