- blat de cacao cu migdale maruntite
- mousse de ciocolata
- creme brulee
- mousse de visine cu visine proaspete
- glazura de ciocolata
CRÈME DE LA CRÈME
Textura din creme brule fina cuprinsa intr-un invelis onctuos de ciocolata, intrerupt de atingeri surprinzatoare de visina racoritoare – traducerea dulce si sofisticata a Turului Frantei.
Si asta pentru ca….
Prima reteta a cremei de zahar ars dateaza din 1691 si provine de la un chef care lucra la Versailles.
Si nu exista probabil un alt desert international mai “ francez “ decat Mousse au Chocolat.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
ciocolata neagra(lecitina de soia), smanatana pentru frisca, oua, *visine, zahar tos, apa, lapte, fructe proaspete, ciocolata alba(lecitina de soia), migdale, unt, amidon, faina de grau, unt de cacao, Havana rom, gelatina, Amaretto Disaronno, lapte praf, sare | 21,51 | 13,02 | 25,45 | 20,47 | 4,18 | 2,59 | 1299,63 | 312,12 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100g de produs | 15,88 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.