- discuri de macarons
- crema de vanilie cu unt
- disc de ciocolata
- mousse de praline
Perfectionat de cofetarii francezi dupa o reteta de baza italiana le petit macaron a fost elaborat pentru a atrage privirea si cultiva gusturile. Sofisticatul fursec a evoluat de la cele doua cochilii fine si crocante in care se strecura o aroma aprinsa pana la tortul elaborat pe care l-au adoptat si cofetarii nostri. Ei au reevaluat echilibrul dintre crocant spontan si fondant delicios rezultand o suprapunere sublima de crema de pralina cu accente subtile peste aroma de vanilie sensibila echilibrata de ciocolata neagra profunda.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
unt, zahar tos, oua, lapte, pudra de migdale, lamaie, pralina, ciocolata neagra(lecitina de soia), migdale, unt de cacao, feuillentini, lichior Grand Marnier, baton de vanilie, sare | 30,33 | 15,84 | 31,31 | 27,28 | 5,00 | 0,90 | 1739,73 | 418,27 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100g de produs | 17,20 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
marisa ion –
un tort foarte bun
alinionchivu –
Va multumim mult pentru recenzie si ne bucuram ca tortul a fost pe placul dvs:)
Cristina –
Cel mai bun tort pe care l-am mâncat vreodată . Felicitări!
alinionchivu –
Va multumim pentru recenzie si ne bucura ca tortul a atins asteptarile dvs:)
Petruta Nicolae –
Tortul este uscat si inecacios, toate blaturile sunt din bezea… prea mult!, iar intre ele e o crema cu gust de lapte praf si alta cu gust de cafea cu lapte afumat. In afara de nucile de pe margine si macarons de deasupra, nu mi-a placut nimic. E primul tort de la Victoria care nu imi place.
alinionchivu –
Ne pare rau sa auzim ca tortul nostru macarons nu a fost pe placul dvs. Va asiguram ca nu folosim lapte praf in cremele noastre si nici cafea in acest tort. Avem crema de vanilie cu mult unt si crema de pralina. Este intr-adevar un tort uscat, cu discuri de bezea cu pudra de migdale!
Va asteptam in continuare cu celelalte torturi care sunt pe placul dvs:)
Irina –
Cel mai bun tort pe care l-am mâncat. De vis.
alinionchivu –
Va multumim mult pentru recenzie si ne bucuram ca produsul este pe placul dvs:)
Iulia Oniga –
Un tort deosebit! Chiar cel mai bun pe care l-am mâncat vreodată.
Elena Lupescu –
Un tort exceptional!
Am comandat in timp, e posibil sa fi trecut doi ani, mai multe si diferite torturi de la Casa Victoria, toate absolut delicioase si cu ingrediente de foarte buna calitate, cu profesionalism executate dar, de departe. acesta ramane preferatul, il comand pentru a doua oara!
Nu este genul de tort cu blat insiropat sau siropos, este genul de tort care are eleganta macarons-ului ca la el acasa. La Bucuresti ca la Paris!
Felicitari echipei de cofetari-patiseri de la Casa Victoria pentru ca isi pastreaza in timp standardele, lucru destul de rar intalnit la noi, indiferent de domeniu!
Corina –
Exceptional! Gust extraordinar, imbinarea texturilor, arome.
Perfect!