Dragi clienti,

Voi sunteti dulcea noastra obsesie. Din 2002.

Ne trezim de dimineata gandindu-ne la ce ti-ar placea sa incerci azi, ceva cu aroma puternica, sa te scoata din rutina – un desert cu foi de cafea, sau ceva fresh, ca amintirea primei iubiri-o spuma de fructe sau poate ceva mai subtil, pentru o cina romantica-un mousse alb.

Am visat si am incercat ani la rand, in bucataria noastra, cu prietenii, retete de sarbatoare pe care le-am perfectionat in timp, pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Lor, si voua va datoram locul pe care il avem acum.

Am citit, am inovat, ne-am dedicat pasiunii noastre si satisfactiei voastre, am testat retete pariziene sau anglo saxone pe care le-am imbogatit cu un strop de esenta, cu o combinatie unica si la final cu o picatura de dragoste de la noi.

Continuam sa facem asta in fiecare zi, pentru tine, ca sa iti fie dor de noi si prajiturile noastre.

Valorile noastre sunt aceleasi ca si ale voastre

Meritam tot ce e mai bun

Asa ca folosim, normal, ingrediente naturale si retete proprii, verificate sau preluate si imbunatatite, timp de 18 ani.

Elaboram

Improvizam doar cand incercam o noua reteta, dar cand vorbim despre unt, lapte, frisca sau glazura folosim intotdeauna ceea ce spunem.

Excelenta ne ghideaza

Ingredientele noastre sunt atent selectionate si retetele gourmet permanent perfectionate.

Stim sa fim autentici

Fiecare reteta are contributia noastra, iar categoria de dulciuri traditionale iti aduce arome clasice de necontestat.

Iubim luxul

Il accesam si provocam cu generozitate in blaturi si crème in care folosim doar bauturi fine, lichior de migdale sau Grand Marnier, facem exces de nuci, migdale, fistic, vanilie fina de Madagascar si alune de padure, si nu ne dam in laturi de la condimente exotice.

Stim despre ce vorbim

Am invatat mult in 14 ani despre oameni si ingrediente. Am selectat ingredientele, ne-am imbogatit gusturile si ne-am cultivat relatiile cu voi.

Ne respectam clientii si pe noi

Pentru clientii nostri si imaginea noastra lucram zi de zi.

Credem in elita accesibila.

Va incurajam sa tineti dieta si suntem alaturi de voi atunci cand tentatia va cucereste. Avem deserturi usoare, dietetice dar si deserturi fara gluten (fara faina).

Ii respectam pe cei care tin post. Pentru ei, avem mai multe optiuni care sa nu ii abata de la ritual.
Fiecare produs e unic. El se apropie de voi fara sa faca parte dintr-o serie, are imperfectiuni greu perceptibile care insa ii dau valoarea artizanala.

Materiile prime sunt doar naturale, culorile, dulceata, sunt date de arta noastra si puritatea ingredientelor.

Ne preparam singuri dulceturile, siropurile si fructele confiate