- discuri de bezea
- crema amaretto crem
- ganache de ciocolata
- piure de castane
- lichior de portocale Grand Marnier
Acest desert a fost descris pentru prima oara in 1475 si servit lui Cesare si Lucretiei Borgia. Astazi este cel mai popular desert in Japonia. Tornada din spuma de ciocolata,bezea si suvoaie de crema de castane, imbogatit cu lichior fin Grand Marnier, el poate fi piesa de rezistenta al unei cine festive aspirationale.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
zahar tos, oua, ciocolata neagra(lecitina de soia), smanantana pentru frisca, faina de grau, migdale, pasta de castane, unt de cacao, Jidvei vinars | 22,43 | 11,30 | 42,10 | 33,74 | 6,14 | 1,06 | 1650,16 | 394,87 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100g produs | 29,70 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
dora –
deosebit de buna prajitura.