Provenienta denumirii „ecler” vine din franceza, si inseamna “strafulgerare”, senzatia intensa pe care o ai dupa ce l-ai savurat rapid si cu pofta.
Originea prajiturii in sine se afla in secolul 19, tot in Franta, unde se numea „pain à la duchesse” sau „petite duchesse”.
Cum sa nu adori senzatia de placere unica pe care ti-o ofera diferitele arome intense sau subtile care invaluie choux-ul innecat in crema bogata si savuroasa?
Delicatetea matasii frantuzesti se simte de la prima degustare a crustei elegante peste care a nins cu migdale si fistic fin, praline, torent de ciocolata, roua fructelor de padure sau tentatia suprema a cafelei. Te va cuceri instantaneu aroma puternica in combinatie cu crema clasica de vanilie a eclerului autentic.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
unt, lapte, smantanapentru frisca, fistic, oua, zahar tos, amidon, sare | 14,63 | 32,39 | 35,89 | 3,45 | 4,27 | 0,19 | 1223,88 | 292,27 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.