Provenienta denumirii “ecler” vine din franceza, si inseamna “strafulgerare”, senzatia intensa pe care o ai dupa ce l-ai savurat rapid si cu pofta.
Originea prajiturii in sine se afla in secolul 19, tot in Franta, unde se numea “pain à la duchesse” sau “petite duchesse”.
Cum sa nu adori senzatia de placere unica pe care ti-o ofera diferitele arome intense sau subtile care invaluie choux-ul innecat in crema bogata si savuroasa?
Delicatetea matasii frantuzesti se simte de la prima degustare a crustei elegante peste care a nins cu migdale si fistic fin, praline, torent de ciocolata, roua fructelor de padure sau tentatia suprema a cafelei. Te va cuceri instantaneu aroma puternica in combinatie cu crema clasica de vanilie a eclerului autentic.
Back to products
Next product
Ecler cu ciocolata
21.00 lei
Ecler fara zahar cu ciocolata
23.00 lei
Product added!
Browse Wishlist
The product is already in the wishlist!
Browse Wishlist
SKU: 9dcdf60e9c8e
Categorii: Ecleruri, Prajituri gourmet, Produse fara zahar
Descriere
Informații suplimentare
Suplimente | Vanilie |
---|---|
Ingrediente alergogene | Fara alune de padure, Fara fistic, Fara migdale, Fara nuci |
Alergeni | gluten, lactoza, oua |
Recenzii (0)
Fii primul care adaugi o recenzie la „Ecler fara zahar cu ciocolata” Anulează răspunsul
Recenzii
Nu există recenzii până acum.