Provenienta denumirii “ecler” vine din franceza, si inseamna “strafulgerare”, senzatia intensa pe care o ai dupa ce l-ai savurat rapid si cu pofta.
Originea prajiturii in sine se afla in secolul 19, tot in Franta, unde se numea “pain à la duchesse” sau “petite duchesse”.
Cum sa nu adori senzatia de placere unica pe care ti-o ofera diferitele arome intense sau subtile care invaluie choux-ul innecat in crema bogata si savuroasa?
Delicatetea matasii frantuzesti se simte de la prima degustare a crustei elegante peste care a nins cu migdale si fistic fin, praline, torent de ciocolata, roua fructelor de padure sau tentatia suprema a cafelei. Te va cuceri instantaneu aroma puternica in combinatie cu crema clasica de vanilie a eclerului autentic.
Ecler cu ciocolata
21.00 lei
Product added!
Browse Wishlist
The product is already in the wishlist!
Browse Wishlist
SKU: 092df0c6cecc
Categorii: Ecleruri, Prajituri gourmet
Descriere
Informații suplimentare
Suplimente | Ciocolata |
---|---|
Ingrediente alergogene | Fara alune de padure, Fara fistic, Fara migdale, Fara nuci |
Alergeni | gluten, lactoza, oua |
Recenzii (0)
Fii primul care adaugi o recenzie la „Ecler cu ciocolata” Anulează răspunsul
Recenzii
Nu există recenzii până acum.