- aluat dospit insiropat
- sirop cu suc de portocale, zeama de lamaie, rom
- frisca din smantana
Am decupat din Retetarul anilor 60 o incantare clasica. Insiropata si parfumata cu ecoul pasilor nostri prin Cismigiu, decorata cu jeleu rosu,ea e amintirea primelor tentatii. Denumirea sa provine de la Jean Anthelme Brillat-Savarin, politician al secolului 18, pasionat de gastronomie. Am adaptat forma circulara inimii noastre cu temperament latin si ti-o oferim spre delectare. Aminteste-ti!
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
apa, smantana pentru frisca, zahar tos, faina de grau, oua, lamaie, Havana rom, jeleu, drojdie, lapte praf, aroma de rom, sare | 7,29 | 6,32 | 24,28 | 15,72 | 1,83 | 0,29 | 713,77 | 170,09 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100g produs | 14,16 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.