Reteta clasica isi are originea in Austria, de unde a fost preluata si perfectionata in tot sudul Europei.
Savoarea vaniliei şi consistenţa cremei fac din acest desert un adevărat deliciu. Foietaj subtire acoperit cu un strat generos de crema de vanilie, peste care s-a maturizat o crusta pofticioasa si s-a asternut o zapada calma de zahar.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
smantana pentru frisca, lapte, faina de grau, unt, apa, zahar tos, amidon, vanilina, sare, oua, baton de vanilie | 24,04 | 16,28 | 19,85 | 7,63 | 2,97 | 0,51 | 1277,15 | 307,58 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100 g produs | 4,99 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.