- blat de cacao
- crema de ciocolata
- crema diplomat cu nes
- visine
- frisca din smantana
Am combinat in acest desert reteta cremei franceze Crème Pâtissière cu cea italiana Chantilly, si a rezultat o crema usoara care iti acopera simturile ca un material fin si senzual. Faldurile se succed in atingeri calme, de tonalitati diferite de cafea si frisca, iar ciocolata cu visine te cucereste definitiv, asteptand apasarea finala de brocart a ganajului.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
smantana pentru frisca, ciocolata neagra(lecitina de soia), oua, visine, apa, zahar tos, faina de grau, ciocolata alba(lecitina de soia), unt, Havana rom, cacao, gelatina, lapte praf, Amaretto Disaronno, sare, ness | 25,91 | 16,29 | 16,33 | 12,46 | 4,04 | 2,11 | 1305,05 | 314,69 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100g produs | 9,14 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.