Amandine sau farmecul autentic al anilor 60.
Clasica Amandina cu crema de cacao si glazura de fondant, cu aroma de rom autentic si blaturi insiropate. Reteta autentica din Retetarul de Cofetarie si Patiserie de pe vremuri readusa acum in calea ta, ca un strop de nostalgie dulce intr-o zi ploioasa.
Alaturi de savarine, un clasic al cofetariei romanesti.
Amandinele contin :
- blat de cacao insiropat
- crema de ciocolata cu tonka
- fondat cu cacao
Ne-am propus sa va oferim cele mai bune amandine din Bucuresti si ne-am pus toata priceperea la lucru. Am studiat toate cartile de retete. Am testat zeci de retete. Am incercat si incercat pana am ajuns la rezultatul pe care il avem astazi in vitrine. Amandinele de la Casa Victoria sunt facute cu crema de ciocolata. La fel ca si toate produsele noastre folosim numai ciocolata veritabila, de la cel mai bun producator din lume, Barry Cacao. Pentru fanii amandinelor am creat si tort de ciocolata. Folosim pentru siropul din blaturile de la amandine rom Havana, un rom de o calitate superioara. Acesta potenteaza gustul prajiturilor fara a fii foarte puternic. Crema de ciocolata pe care o folosim in amandine, o aromatizam cu tonka.
Tonka este un ingredient natural, care vine sub forma de boabe. Are o aroma deosebita si impreuna cu vanilia reprezinta doua dintre cele mai apreciate ingrediente in cofetarie. Boabele de tonka sunt de culoare neagra si sunt produse in America Centrala de niste arbori din familia orhideelor. Cele mai uzitate domenii in care se folosesc sunt parfumerie, bucatarie si cofetarie. Revenind la amandinele noastre, suntem siguri ca va vor cuceri de la prima gustare. Asa dar, crema de ciocolata veritabila. Imbogatita si infuzata cu tonka. Blaturi de cacao insiropate cu rom cubanez. Glasate cu fondant de cacao. Combinatia letala in cofetarie pe care o gasiti in fiecare zi in vitrinele Casa Victoria!
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
fondant, zahar tos, oua, ciocolata neagra(lecitina de soia), smanatana pentru frisca, faina de grau, Havana Rom, cacao, ulei, aroma de rom, tonka, sare | 10,01 | 21,91 | 43,93 | 20,21 | 3,31 | 1,17 | 1173,39 | 279,04 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100g produs | 18,57 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
roxana –
Sunt bune,nu cele mai bune pe care le-am mancat vreodata insa pretul este exagerat.
Chiar daca folositi cea mai buna ciocolata Callebaut sau ceva similar,tor nu justifica pretul…