- blaturi de cacao
- crema de ciocolata cu tonka
- glazura de ciocolata
- macarons
Cate povesti avem pentru tortul de ciocolata..
Fiecare tort al nostru este unic, si isi asteapta clientul potrivit, care sa il aleaga precum o bijuterie.
Romul care insiropeaza blatul nostru este varianta moderna a elixirului apărut pe plantațiile de trestie de zahăr din Caraibe prin secolul 17. Sclavii de aici au descoperit că pot fermenta melasa cu apă. Primele incercari de rom erau foarte dure și de aceea erau numite Kill-Devil, mai rele decât diavolul.
In timp aceasta bautura s-a rafinat foarte mult. Am ales cel mai fin rom pentru tine si pentru tortul tau.
Cat despre ciocolata, regina placerii … varianta de matase si catifea pe care o turnam din abundenta in tortul nostru, care poate deveni oricand alegerea ta, a fost manufacturata pentru prima oara in 1879 de celebrul Rodolphe Lindt. Ciocolata artizanala insa a aparut abia in 2000.
De cand am deschis cofetaria noastra si chiar de mai de mult am incercat sa desavarsim experientele noastre cu ciocolata si astazi suntem cu siguranta in masura sa iti oferim un desert decadent impresionant. Alege-ne bijuteria.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
ciocolata neagra(lecitina de soia), smanatana pentru frisca, oua, faina de grau, zahar, portocale, nibs cacao, Havana rom, cacao, sare | 22,57 | 14,18 | 22,74 | 15,62 | 5,01 | 2,71 | 1306,81 | 314,12 |
TOTAL ZAHAR ADAUGAT/100 g de produs | 12,87 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.