- blaturi de cacao
- crema de ciocolata cu tonka
- glazura de ciocolata
- macarons
Cate povesti avem pentru tortul de ciocolata..
Fiecare tort al nostru este unic, si isi asteapta clientul potrivit, care sa il aleaga precum o bijuterie.
Romul care insiropeaza blatul nostru este varianta moderna a elixirului apărut pe plantațiile de trestie de zahăr din Caraibe prin secolul 17. Sclavii de aici au descoperit că pot fermenta melasa cu apă. Primele incercari de rom erau foarte dure și de aceea erau numite Kill-Devil, mai rele decât diavolul.
In timp aceasta bautura s-a rafinat foarte mult. Am ales cel mai fin rom pentru tine si pentru tortul tau.
Cat despre ciocolata, regina placerii … varianta de matase si catifea pe care o turnam din abundenta in tortul nostru, care poate deveni oricand alegerea ta, a fost manufacturata pentru prima oara in 1879 de celebrul Rodolphe Lindt. Ciocolata artizanala insa a aparut abia in 2000.
De cand am deschis cofetaria noastra si chiar de mai de mult am incercat sa desavarsim experientele noastre cu ciocolata si astazi suntem cu siguranta in masura sa iti oferim un desert decadent impresionant. Alege-ne bijuteria.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.