Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dvs a Termenilor si Conditiile prezentate aici.

Conditii de comercializare ale produselor SC Cofetaria Victoria Prod SRL

Acest site este proprietate a SC Cofetaria Victoria Prod SRL cu datele de identificare:

RO 31025773,

J40/14897/2012,

Bdul Laminorului nr 107, sector 1, Bucuresti

Acesti termeni si conditii reglementeaza relatia comerciala dintre SC Cofetaria Victoria Prod SRL si client, cu privire la vanzarea online prin intermediul www.casa-victoria.ro catre client a produselor mentionate pe site. Prin lansarea comenzii clientul accepta prevederile acestor Termeni si conditii.

Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului ( SC Cofetaria Victoria Prod SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea.

Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului, daca clientul este in acelasi timp si consumator.

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

1. Pentru comenzile preluate la unul din sediile SC Cofetaria Victoria Prod SRL clientul este obligat sa verifice corectitudinea datelor inscrise in formularul de comanda si sa il semneze.Eventualele completari se vor face pe loc, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

2. Comenzile se vor preda clientilor la data si ora stabilite pe formularul de comanda. In cazul modificarii orei si datei sau anularii unei comenzi, clientul este obligat sa anunte acest lucru telefonic sau prin e-mail.

3. Comenzile personalizate necesita plata in avans, integrala sau partiala

4. Comenzile online sunt valabile doar dupa confirmarea acestora telefonic.

5. Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 3 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se retine valoarea avansului.

6. In cazul zilelor ( perioadelor ) cu un numar foarte mare de comenzi, in zilele de sarbatori nationale precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza transportul SC Cofetaria Victoria Prod SRL isi rezerva dreptul de a nu asigura transportul comenzilor.

7. Capacitatile de transport frigorific ale SC Cofetaria Victoria Prod SRL sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

8. In cazul comenzilor online la care ati selectat livrarea, indiferent daca acestea beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care  veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii acesta va incerca reprogramarea livrarii pentru un alt interval orar care sa convina ambelor parti.

9. Modalitatile de plata acceptate sunt : numerar, card sau transfer bancar.

10. La preluarea comenzilor vom solicita urmatoarele informatii : nume, adresa de e-mail, adresa de livrare si numar de telefon. Aceste informatii pot fi folosite ulterior pentru transmitere de oferte despre produsele si serviciile firmei.

11. Toate produsele SC Cofetaria Victoria Prod SRL sunt preparate in laboratorul nostru autorizat si respecta toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

12. Figurinele din pasta de zahar pot contine accesorii si ornamente necomestibile.

13. SC Cofetaria Victoria Prod SRL nu raspunde pentru eventualele inconveniente cauzate de decorul adus de client in vederea ornarii produselor comandate – flori naturale, ornamente de plastic

14. SC Cofetaria Victoria Prod SRL isi rezerva dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea notificarii corectitudinii comenzii si a datelor transmise.

15. SC Cofetaria Victoria Prod SRL isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru.

16. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti a oricarui conflict aparut intre client si SC Cofetaria Victoria Prod SRL. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor de pe teritorul Romaniei.

17. SC Cofetaria Victoria Prod SRL nu isi asuma raspunderea pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul SC Cofetaria Victoria Prod SRL

18. Gramajul produselor comandate ( vandute la kg ) poate varia cu +/- 10%.

19. Produsele au urmatoarele termene de valabilitate:

Produs Termen de valabilitate Temperatura de pastrare
Produs cu frisca 2 zile 2-8 grade C
Produs cu ciocolata 5 zile 2-8 grade C
Produs cu crema de vanilie 5 zile 2-8 grade C
Fursecuri 10 zile mediu ambient, uscat si racoros
Patiserie 2 zile mediu ambient, uscat si racoros
Cozonac 10 zile mediu ambient, uscat si racoros
Placinte 2 zile 2-8 grade C

Termenul de valabilitate se calculeaza de la data fabricatiei, care coincide cu data livrarii.

Costuri de transport si valori minime ale comenzilor.

1. Pentru sector 1, Mogosoaia si Chitila comanda minima 300,00 lei, iar costul de transport este 2,5 lei/km, traseu calculat din Bd Laminorului nr 107 (adresa laboratorului nostru) pana la adresa de livrare comunicata de client.

2. Pentru sectoarele 2, 6 si Otopeni comanda minima 300,00 lei, iar costul de transport este 2,5 lei/km, traseu calculat din Bd Laminorului nr 107 (adresa laboratorului nostru) pana la adresa de livrare comunicata de client.

3. Pentru sectoarele 4 si 5 comanda minima 300,00 lei, iar costul de transport este 2,5 lei/km, traseu calculat din Bd Laminorului nr 107 (adresa laboratorului nostru) pana la adresa de livrare comunicata de client.

4. In sectorul 3 nu livram.

5. Curierii nostri ofera rest maxim 100,00 lei.

6. Intervalul in care se fac livrarile este:

Luni – Sambata 10-16
Duminica nu livram.

Costul final al transportului se va comunica telefonic la confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostri!

Conditii de plata

In schimbul produselor cumparate, clientul va plati catre SC Cofetaria Victoria Prod SRL, pretul acestora, astfel cum este mentionat pe site ( preturile contin tva), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonica a comenzii.

In ceea ce priveste plata ramburs(la livrare) se va tine cont de urmatoarele aspecte:

–     produsele vor fi insotite de bon fiscal si factura fiscala ( la cerere) reprezentand valoarea acestora

–     clientul trebuie sa mentioneze daca plata se face cash sau cu cardul bancar

Confidentialitate

1. Pentru utilizarea serviciilor www.casa-victoria.ro poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi : numele dvs, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon.

2. SC Cofetaria Victoria Prod SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu carcater personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelora care asigura buna functionare a site-ului www.casa-victoria.ro

3. Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.casa-victoria.ro nu ofera informatii unor terte persoane fara consimtamantul dvs expres si prealabil. Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii insa aceste statistici nu vor contine date cu carcater personal.

4. In afara exceptiilor de mai sus www.casa-victoria.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. www.casa-victoria.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informati respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interele www.casa-victoria.ro

5. Vizitatorii site-ului se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.

6. Toate elementele de grafica ale site-ului : imagini, baze de date, etc apartin in exclusivitate operatorului site-ului iar folosirea fara acord a acestor se pedepseste conform legii.

7. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatior competente

Comunicare

1. Intrebari sau comentarii referitoare la site si la informatii continute in site pot fi transmise la office@casa-victoria.ro. De asemenea ne puteti contacta la numarul de telefon 0726386971