- foi de bezea
- ganache de ciocolata
- fructe proaspete
Am reinterpretat o reteta autentica vieneza de la 1840 numita’’ Vantul Spaniol”. Un tort imperial creat la curtea austriaca, somptuos, de gala, compus din bezea clasica in care se scalda aroma profunda de ciocolata.. Alaturi de celebrele „gateau vacherin” si Pavlova, a intrat in „hall of fame” al deserturilor cu bezea.Nu iti refuza atingerea calma si calda a ciocolatei printre vartejurile apsatoare de zahar crocant.
Valori nutritionale medii per 100g produs |
||||||||
Ingrediente : | Grasimi | din care acizi grasi saturati | glucide | din care zaharuri | proteine | sare | valoare energetica kcal | |
kj | kcal | |||||||
zahar tos, oua, fructe proaspete, ciocolata neagra(lecitina de soia), smantana pentru frisca, unt, faina de grau, apa, cacao, Jidvei vinars, sare | 15,07 | 9,15 | 35,93 | 29,12 | 4,49 | 1,82 | 1244,79 | 297,32 |
TOTAL ZAHAT/100g de produs | 26,39 |
* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. De asemenea retetele pot suferi modificari/imbunatatiri care nu au fost actualizate pe site. Echipa noastra de creatie si productie lucreaza constant pentru imbunatatrea produselor oferite spre vanzare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.