Torturi

Ne dedicam cu placere si pasiune crearii torturilor personalizate.

Dupa ce le umplem cu crema, le introducem la abatitor, la o temperatura de 1-2 grade C, pentru a  le spori gradul de siguranta si elimina pericolul pierderilor de gust din ingrediente, un adevarat proces de regenerare inainte de a va servi cu incredere.

Vara ne facem provizii de ...

Ne dedicam cu placere si pasiune crearii torturilor personalizate.

Dupa ce le umplem cu crema, le introducem la abatitor, la o temperatura de 1-2 grade C, pentru a  le spori gradul de siguranta si elimina pericolul pierderilor de gust din ingrediente, un adevarat proces de regenerare inainte de a va servi cu incredere.

Vara ne facem provizii de fructe proaspete pe care le alegem cu grija si le pastram la congelator pentru a fi siguri ca isi pastreaza dulceata si savoarea in timpul iernii.

De aceea e posbil sa simtiti gustul revigorant al cristalelor de gheata la degustare.

Mai mult